De Beste Oppussingsprosjektene Følg Disse Tipsene

Hjemmeforbedringer kan dreie seg om noen helgedager, eller de kan vare i mange år. Slike prosjekter kan virkelig øke verdien av hjemmet ditt. Til tider kan det føre til katastrofer i huset ditt. Tipsene i denne artikkelen vil hjelpe deg å unngå å gjøre feil og hjelpe deg med å ta kloke valg.

Rengjør klimaanleggets filter ofte. Når filteret er tett, bruker huset mer energi. Det kan også føre til at enheten går lenger enn den skulle være nødvendig. Pass på og bytt ut filteret omtrent en gang i måneden.

Det er viktig å bytte luftfiltre. Hvis du skifter luftfilter regelmessig, vil hjemmemiljøet ditt bli mye mer sunt, samtidig som varme- og kjøleenheten fungerer som den skal. Mesteparten av tiden har disse enhetene problemer fordi filtrene må byttes ut.

Å vise bøker i stuen din kan være et godt tegn på intelligens, samt et fint dekorasjonstilbehør. Sørg for at når du viser bøkene dine for å ordne dem i henhold til høyde og farge. Hvis du ikke ordner bøker i henhold til høyden, blir samlingen din rotete og uorganisert. Når du ordner bøkene etter farger, vil området ditt virke sofistikert.

Bruk hyllebraketter for å dempe de knirkende trappene. Hyllebeslag i metall kan ha mange bruksområder. En bruk er å feste dem under trappene for å hindre at de knirker. Bruk en bor for å raskt skru dem på plass. Pass på at skruene ikke stikker ut gjennom trinnene!

Hvis du tenker på å legge fra deg tepper til hjemmet ditt, må du bare velge tepper i mørke farger. Lyse farger som beige, hvitt eller lysebrunt har en tendens til å plukke opp smuss og flekker, noe som gjør at teppene dine ser billige og brukte ut. Velg farger som mørkegrønn eller mørk brun for å skjule det som ikke skal sees og forlenge teppets levetid.

Gjør om skapet ditt ved å bruke skapet. Disse settene er designet for å maksimere brukbar plass i skapet ditt. Et grunnleggende sett leveres vanligvis med skapstang og nok komponenter til å gi deg flere hyller som du kan justere. Ytterligere komponenter kan kjøpes for å tilpasse skapet ditt enda mer. Dette er en fin måte å legge til lagringsplass i hjemmet ditt uten en større ombygging.

Dekaler er en flott ansiktsløftning for kjedelige møbler og apparater; å få dem av er en annen historie. Hvis du ikke har noen ideer om hvordan du fjerner gamle dekaler fra overflater, vil følgende tips sikkert hjelpe. Sprøyt merkene du vil fjerne med WD-40 spray. Prøv å løfte kantene for å få væsken under. La den sitte i løsningen i et minutt eller to, og skrap deretter merket med et gammelt kredittkort eller en plastkniv.

Hjemmeoppussing kan gjøre et hus mer levelig og mer verdifullt, så lenge det gjøres riktig. Dårlige valg kan faktisk forringe hjemmets verdi. Bruk tipsene i denne teksten for å sikre at du tar smarte avgjørelser du kan nyte, og vil også tilføre verdien til hjemmet ditt.

Oppussing av hjemmet